Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cuma ali  çetin
cuma ali çetin

TEPİŞENLERİN

Yorum

TEPİŞENLERİN

( 5 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

4,8

Puan

361

Okunma

TEPİŞENLERİN


Ecelin aşını tattıklarında...
Cem’i biter bir gün tepişenlerin.
Toprağın altına battıklarında
Çem’i biter bir gün tepişenlerin.

İnkarı gurura dürsünler bırak !
Bizlere havlayıp ürsünler bırak !
Biraz daha sefa sürsünler bırak...
Demi biter bir gün tepişenlerin.

Hayır hasenatta uz karışımlı !
Kış günü muhtaca buz karışımlı !
Merhem sandıkları tuz karışımlı...
Emi biter bir gün tepişenlerin.

Yamuk düşünceli yurda hor bakan...
Nasıl zihniyettir ormanı yakan ?
yalancı yaşlarla gözünden akan...
Nemi biter bir gün tepişenlerin.

Cumali diyor ki müsterih olun...
Mutlak sonu vardır yürünen yolun.
Azı da var elbet bu kadar bol’un...
Yemi biter bir gün tepişenlerin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Tepişenlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tepişenlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEPİŞENLERİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
6.8.2023 13:50:45
5 puan verdi
Muhteşem!..Bitecek elbet.Kaleminiz daim olsun.Sağlıcakla.Saygıyla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL