Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ramazan YILDIZ SİTARE
Ramazan YILDIZ SİTARE

AYASOFYA

Yorum

AYASOFYA

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

660

Okunma

AYASOFYA

AYASOFYA

Peygamberin muştusu, Fatih’in hep düşüydü
Vazgeçilmez tek yolu, hayalleri süsüydü
Müminlerin kalbinden, hiç çıkmadı meselen
Asırlık hasretlikti, minarende yükselen
Muştu oldun bizlere, yüzün hiç asılmasın
Minarende ezanlar, ebedi kısılmasın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ayasofya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayasofya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYASOFYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
24.7.2023 23:47:20
Ben yaş olarak atmışı geçmiş biri olarak Ayasofya'nın müze sıfatı vardı ama bir tarafında da beş vakit namaz kılındığından minarelerinden ezan okunmadığı zamanı hiç hatırlamıyorum. Bilinen bir şeyi tekrar etmek istedim. Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL