Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

KALBİMİ HASRETE MAHKÛM EDERSEN

Yorum

KALBİMİ HASRETE MAHKÛM EDERSEN

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

691

Okunma

KALBİMİ HASRETE MAHKÛM EDERSEN

KALBİMİ HASRETE MAHKÛM EDERSEN

Kalbimi hasrete mahkûm edersen
Bahârım gelmeden gönlüm kış olur
Ben çoktan bu aşkı bitirdim dersen
Yazları görmeden gönlüm kış olur

Yüreğin kimseye olmasın liman
Gidersen bu ömrüm olur hep hazan
Olursan sîneme mezarım kazan
Yazları görmeden gönlüm kış olur

Solumda dinmeyen bir büyük acı
Dağılmış sevdâmın sensin ilâcı
Takarsan başıma ayrılık tâcı
Yazları görmeden gönlüm kış olur

Turgay Kurtgün 12 / 07 / 2023

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalbimi hasrete mahkûm edersen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimi hasrete mahkûm edersen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMİ HASRETE MAHKÛM EDERSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL