Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Arslan Yılmaz
Arslan Yılmaz

HAYAT YENİDEN BAŞLAR

Yorum

HAYAT YENİDEN BAŞLAR

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

399

Okunma

HAYAT YENİDEN BAŞLAR

HAYAT YENİDEN BAŞLAR

Gönül hırpalanınca
Sükut orucuna başlar
Bîçaredir iniler
Hesap kitap dinlenmez
Ölüm fermanını
İmzalar kederinden
Sebebi ayandır haldaşına
Maşukunun hasreti
Sekerattır gönüle
Hâl bilmeze düşünce
Halden düşer aşıklar
Gönül aşkın aşiyanı
Yuvaya dönerse kuşu
Hayat yeniden başlar.

Arslan Yılmaz
08.07.2023 İstanbul

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayat yeniden başlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat yeniden başlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT YENİDEN BAŞLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL