Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Halill
Halill

HAVALE ETTİM

Yorum

HAVALE ETTİM

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

253

Okunma

HAVALE ETTİM

Sanmaki gitmeni sindireceğim
Sen gibi aşkı bitireceğim
O akan yaşımı dindire ce ğim
Ben seni ALLAH A havale ettim

Zannetme yaptığım kar
Bu toprağın altıda var
Seni sevdiğimi etmem İnkar
Ben seni ALLAHA havale ettim

Çektirdin onca çile
Yazık senle geçen güne
Bekledim hep döner diye
Ben seni ALLAHA havale ettim

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Havale ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Havale ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAVALE ETTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
9.7.2023 21:14:13
5 puan verdi
Sitem vardı dizelerde usta ..(((
Emeğine yüreğine sağlık
_____________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL