Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

AĞLIYORUM YİNE 900

Yorum

AĞLIYORUM YİNE 900

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

285

Okunma

AĞLIYORUM YİNE 900

SENDEN KALAN
ESKİ BİR RESMİNE BAKIYORUM
ELİMDE SON MEKTUBUN VAR
HEM OKUYORUM HEM AĞLIYORUM
SON BİRKEZ GÖRSEYDİM SENİ
SON BİRKEZ GÖRMEDEN SENİ
ÇEKİP GİTTİN HAYATIMDAN
GÜNLER GELİP GEÇTİ
AĞLIYORUM YİNE
GÜNDÜZ GECE
AKLIMDA HEP SEN VARSIN
SENİ UNUTAMIYORUM BİR AN BİLE
SENSİZ YAŞAMAK ÖYLE ZORKİ
HER ŞEY SENİ BANA HATIRLATIYOR
KARANLIK SOKAKLARDA
ISSIZ KÖŞELERDE
YOL ALIYORUM GÖZ YAŞLARIM İLE
NE GECEM KALDI NE GÜNDÜZÜM
AĞLIYORUM YİNE DİNMİYOR GÖZ YAŞLARIM

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ağlıyorum yine 900 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlıyorum yine 900 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLIYORUM YİNE 900 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.7.2023 08:43:19
5 puan verdi

*** AĞLIYORUM YİNE *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşım, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL