Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ismailturkmen
ismailturkmen

NE TANRı DAĞI

Yorum

NE TANRı DAĞI

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

299

Okunma

NE TANRı DAĞI

Ne Tanrı Dağı mutlu
Ne Karagöl umutlu
Taklamakan çölü kutlu
Unutulmuş Türklük ruhu
Sanki parçalamış budunu
Dökülmüş üstüne din soslu
Uyutmak için Türk ulusu
Ne Turan ne Kızıl Elma mutlu
Yedidüvelin çerisi istila etti yurdu
İ. Türkmen

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne tanrı dağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne tanrı dağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE TANRı DAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.6.2023 15:31:22
5 puan verdi


*** NE TANRI DAĞI *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL