Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
evren ve ben
evren ve ben

İNSAN OĞLUNU KANDIRAN ŞEYTANA

Yorum

İNSAN OĞLUNU KANDIRAN ŞEYTANA

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

328

Okunma

İNSAN OĞLUNU KANDIRAN ŞEYTANA

HEY ŞEYTANIN YANDAŞLARI
ŞEHVET ZEVK BİTMEK TÜKENMEZ
ARZULARINIZIN UĞURUNA
BİRLERCE MASUMUN KANINA GİRDİNİZ
İNSANLARI ŞEYTANIN YOLUNA ÇEKTİNİZ
AMACINIZA ULAŞTINIZ HELAL OLSUN SİZLERE
SİZLER ALLAHI UNUTUP
ŞEYTANI TANRILAŞTIRARAK
ONUN YOLUNDAN GİTMEYİ SÜRDÜRMEKTESİNİZ
İNSANLARI ŞEYTAN GİBİ ALLAHA DÜŞMAN ETTİNİZ
ALLAHIN EMİR VE BUYRUKLARINA KARŞI GELEREK
İNSAN VE HAYVANLARI
ŞEYTAN İÇİN KURBAN ETTİNİZ
SAPIKLIĞINIZ GÜNAHINIZ SİZİN OLSUN
BANA ALLAH YETER İNANDIĞIM
TAPTIĞIM TEK TANRI ALLAHTIR
İNSAN OĞLUNU KANDIRAN ŞEYTANA
VE ONUN YOLUNDAN GİDENLERE LANET OLSUN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnsan oğlunu kandıran şeytana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan oğlunu kandıran şeytana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN OĞLUNU KANDIRAN ŞEYTANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL