Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Genç Türk
Genç Türk

Truva atı

Yorum

Truva atı

0

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

631

Okunma

Truva atı

Dolar Euro altın suyu içildi
Vatikan’a Truva atı seçildi
Değerine değer katıp biçildi
Vatikan’a Truva atı seçildi

Kardinal papaza gönül kaptırdı
Belli olsun diye haçı taktırdı
Orta doğuya da ajan yaptırdı
Vatikan’a Truva atı seçildi

Başını bağlayan gizli bir el di
Vatan hainleri toplanıp geldi
Truva atı şaha kalktı cop deldi
Vatikan’a Truva atı seçildi

Muhterem bir hoca efendi oldu
Arkasına cümbüş cemaat doldu
Din imandan hepsi bir gece oldu
Vatikan’a Truva atı seçildi

Genç Türk görülmemiş böyle bir beygir
Firavun kavminin sarayına gir
İşin biter bitmez Vatikan’a sür
Vatikan’a Truva atı seçildi

Muzaffer Önler / Elazığ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Truva atı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Truva atı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Truva atı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL