Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Tahsin emek
Tahsin emek

KADER Mİ BU ?

Yorum

KADER Mİ BU ?

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

667

Okunma

KADER Mİ BU ?

KADER Mİ BU ?



İKİ DUVAR ARASINDA DURMAZ GİDERİM!
DÖRT DUVARI KADER SANA NE DERİM?
BAĞLANDI AYAKLAR TUTMAZ ELLERİM!
BU GARİP HALLERE DÜŞTÜM NEDENDİR!

HER DERDE DEVAYI VEREN YÜCE RAB!
GÜNAHI İSTİĞFAR İLE AFFEDER!
SÜRER İÇERİMDE DEVASIZ BİR DERT!
ACABA BU ACIM NE ZAMAN GEÇER?

ERİDİM MUM GİBİ DARALDI DÜNYAM!
BAŞA GELDİ DÜNKÜ GÖRDÜĞÜM RÜYAM!
BİN ŞÜKÜRLER OLSUN EY YÜCE MEVLAM!
BİR GÜN OLSUN ARTIK HASRETİM BİTER!

ANLATAMAZ OLDUM MERAM DERDİMİ!
BOŞLUKLARDA GÖRÜR OLDUM KENDİMİ!
AF EYLE YA RABBİM AŞTIM HADDİMİ!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kader mi bu ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kader mi bu ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADER Mİ BU ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dinçer Dayı
Dinçer Dayı , @dincerdayi
21.5.2023 00:31:47
5 puan verdi
Kaleminize yüreğinize sağlık güzel bir eser olmuş üstadım
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.5.2023 17:49:07
5 puan verdi

*** KADER Mİ BU ? *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL