Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Selim Temiz
Selim Temiz

Paralı Yöneticiler

Yorum

Paralı Yöneticiler

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1070

Okunma

Paralı Yöneticiler

Dünya oyuncak olmuş zalimlere
İşkence yapılyor haklı salimlere
Utan desek, kalmamış utanacak
Çocuklarınız olacak, çok utanacak.

Yaftayı yapıştıralım atın sırtına
Hak yolunda kopar büyük fırtına
Silkele zalimleri, en derin yürekle
Kaldıralım kokmuşları sim küreklerle.

Din ise, dindarın hası gerek bize
Kullanma dini, şeytan gelsin dize
Bilimsel yaşamaktır, gerçek irfan
Bilimi bilim yapan haktır, ey irfanlar.

Akıl, akıl yolunda olursa tam akıldır
Çıkarla çalışan akıllarsa nakıs akıldır
Pil ile çalışır, kaynağı olur paralı pul
Çok fakirdir gönülden, aklıdır para pul.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Paralı yöneticiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Paralı yöneticiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Paralı Yöneticiler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
11.9.2008 17:20:10
Yüreğinize Sağlık. Kaleminiz daim olsun. Tebrikler.
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
11.9.2008 16:26:28
Valla abi akla ziyan, bu idareciler.
Kutlarım, doğruyu söyleyen kalemi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL