Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

GÜZELLİĞE SEVGİ

Yorum

GÜZELLİĞE SEVGİ

( 6 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

506

Okunma

GÜZELLİĞE SEVGİ

Bir kuş görsem
Ötüşü büyülü
Türlü renkli
Hayran dolar yüreğim
Gösterdiler bu deniz dediler
Uçsuz bucaksız masmavi
Bir başka oldu yüreğimdeki izi
Kaldırsam başımı
Göklere baksam
Muazzam coşkun
Bir garip sonsuzluk hissi
Insanlara baksam
Görsem
Bir iyilik bir sevgi pırıltısı
Bu insanlığın sınavı
Her verdiklerinde
Güzelliğe hasretim
Ve akar gözyaşlarım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Güzelliğe sevgi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzelliğe sevgi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZELLİĞE SEVGİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
19.3.2023 18:33:59
5 puan verdi
anlam ve anlatımı ile çok harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL