ENVER GÖKÇAY
84 şiiri kayıtlı

SİZİ

ENVER GÖKÇAY
  5,0 / 3 kişi ·5 beğenme · 2 yorum · 133 okunma

SİZİ


Kimseyi kurtaramaz makamı mevkiliği
Ne genel başkanlığı ne milletvekilliği
Nedeki sığındığı dar bir sıçan deliği
Birgün sinan ateş.in ateşi yakar sizi

Ey insanlıktan uzak kanun yasa saymazlar
Kulak üstüne yatıp ayılmayan aymazlar
Size sesleniyorum lan siyasi cambazlar
Masum sinan ateş.in ateşi yakar sizi

Otuz gündür katilden katillerden seda yok
Boş demece beyana yalana karnımız tok
Katili katilleri bilip ama susan çok
Başkan sinan ateş.in ateşi yakar sizi

O katili saklayan besleyenler ne sanır
Sinan,ın kız,larının ahı yerdemi kalır
Elbet bir yiğit çıkıp intikamını alır
O gün sinan ateş,in ateşi yakar sizi

Enver,der ulu orta bir başkan vurdurdunuz
Katilini saklayıp veyahut susturdunuz
Devlette arkanızda epeyce kudurdunuz
Billah sinan ateş,in ateşi yakar sizi
Şiiri Değerlendirin
 
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
SİZİ şiirine yorum yap
Okuduğunuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?

SİZİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
, 5 puan verdi
8 Mart 2023 Çarşamba 18:23:28
Rahmetli Ülkücü Şehit Sinan ATEŞ'in katlinin günahı bâzı alçakların üzerinden asla silinmeyecek bir kara leke olarak ilelebet kalacak, evlatlarının ahı da, geleceğin kanunları ve de adâleti bu hesapları mutlaka soracaktır. Türklüğün ve de Turan ülküsünün şuuruna varan geleceğin hukuk ve de adâlet adamları (makamları) dünün canavarlarını mutlak ıslah edeceklerdir.Bu inançla duygulu şiirinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum Sevgili Adaşım. Allah'a emanet kalın. (Aksakal)
Bu yoruma 1 cevap yazılmış.
Şiirin sahibiENVER GÖKÇAY , şiirin sahibi
9 Mart 2023 Perşembe 23:52:01
TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM VAR OLASINIZ. İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR TEMENNİMİZ BUDUR. LAKİN MEVCUT YÖNETİM VE SİSTEMDE BU PEKTE ;ÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR GİBİ YENİ BİR YÖNETİM VE İDARE İLE ANCAK MÜMKÜN OLABİLİR BU VESİLE İLE SELAM VE HÜRMETLERİMİ YOLLUYOR ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM.
, 5 puan verdi
8 Mart 2023 Çarşamba 10:39:57

*** SİZİ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
Bu yoruma 2 cevap yazılmış.
Osman NALBANT
9 Mart 2023 Perşembe 23:54:03
TEŞEKKÜR EDERİM
Şiirin sahibiENVER GÖKÇAY , şiirin sahibi
9 Mart 2023 Perşembe 23:53:09
HOCAM TESEKKÜR EDERIM VAR OLASINIZ SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER DILIYOR SELAM VE SAYGILARIMI YOLLUYORUM.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.