Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mehmet gürgön
mehmet gürgön

NEYİN KALDI

Yorum

NEYİN KALDI

( 12 kişi )

2

Yorum

15

Beğeni

4,8

Puan

446

Okunma

NEYİN KALDI

NEYİN KALDI

Birisi var biliyorum
Onun için gidiyorum
Sanma artık seviyorum
Sevilecek neyin kaldı

Kumru gibi birer çifttik
O sevgiyi hep erittik
Sonunda biz böyle bittik
Sevilecek neyin kaldı

Dikiş tutmaz diksen bile
Geri adım atsan bile
Aşka türkü yaksan bile
Sevilecek neyin kaldı

Artık günler bana hazan
Geçip gitti senin gazan
Bu kaderi sendin yazan
Sevilecek neyin kaldı

Mehmet Gürgön 05/03/2023

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

83% (10)

4.0

17% (2)

Neyin kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyin kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYİN KALDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.3.2023 23:33:44
5 puan verdi
Güzel şiirdi beğeniyle okudum
Emeğine yüreğine sağlık usta
_____________________________Selamlar
DÜŞLER SIĞINAĞI
DÜŞLER SIĞINAĞI, @dusler-siginagi
4.3.2023 22:03:31
5 puan verdi
tebrikler
yüreğinize emeğinize sağlık
sevgimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL