Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
se
sessizliq.iyidir

kabullenemeyiş

Yorum

kabullenemeyiş

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

459

Okunma

kabullenemeyiş

kurgu bunlar
senin belirmen
benim aşık olmam
senin gidişin
benim bakakalışım
benim dikkat çekmeden
içime içime ağlayışım
hepsi bir kurgu
ya nefes
nefesin vardı az evvel avuçlarımda
gerçek ile kurgu
hayal ile son gerçek
hepsi karıştı
sonsuz uzayan bakışlar belirdi
gittiğin noktada
o an son kez sahne oynandı
ve
hepsi kurgu
sen ben onlar
bir tek nefesin sanki gerçekti
seni bana hazırlayan beni sana tutturan
nefesin bu, senden kopamamacasına
enkaz bir yüreğin altında kalırcasına
.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kabullenemeyiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kabullenemeyiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kabullenemeyiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.2.2023 14:23:25
5 puan verdi


*** KABULLENEMEYİŞ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL