Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurumahmut
kurumahmut

HANİ O GÜZEL

Yorum

HANİ O GÜZEL

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

305

Okunma

HANİ O GÜZEL

HANİ O GÜZEL

Hani o güzel gece,
Gökyüzüne bakmıştık,
Parlayan yıldızları,
Beraberce saymıştık,

Öyle bir hayal bizi,
Deryalara salmıştı,
O güzel tatlı günler,
Şimdi bir hayal oldu,

Ararım o günleri,
Geriye bakaraktan,
O bir tatlı rüyaydı,
Hepsi mazide kaldı.

31.08.2019 Suat

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hani o güzel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hani o güzel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HANİ O GÜZEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
10.2.2023 21:44:41
Memlekette iki büyük deprem oldu. Giden canlar bizim canlarımız. Şiirinize hiçbir anlam veremedim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL