Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
sabri galip dogan
sabri galip dogan

FACEBOOK ÇIKTI SANAT BOZULDU

Yorum

FACEBOOK ÇIKTI SANAT BOZULDU

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

414

Okunma

FACEBOOK ÇIKTI SANAT BOZULDU


Etkinlik anma her yere koşarlar
Resim çekilip poz verip coşarlar
Hayatı hayaller ile yaşarlar
Facebook çıktı yazan bozuldu

Forumlara yazan şairler çıktı
Sayfalarda görmekten millet bıktı
Sağdan soldan bulup yine abartı
Facebook çıktı çizen bozuldu

Kursa gider sazı çalar öğrenir
Tezeneli çalgı akort öğrenir
İnternet elinde hemen öğrenir
Facebook çıktı düzen bozuldu

Ozanlar bitti bozanlar çoğaldı
Halk aşıkları bak yazar azaldı
Eski türkülerde tek tek çalındı
Facebook çıktı ozan bozuldu

Youtube çıktı hippi türedi
Video çek at kaç kişi beğendi
Bas bas bağırıyor basit zibidi
Facebook çıktı neyzen bozuldu

Sabri sanatcıya sonsuzdur saygım
Bitmez telaşım bitmez tasa kaygım
Gerçek olana kucak dolu sevgim
Facebook çıktı tarzın bozuldu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Facebook çıktı sanat bozuldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Facebook çıktı sanat bozuldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FACEBOOK ÇIKTI SANAT BOZULDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL