Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
aselo
aselo

GÖRDÜ

Yorum

GÖRDÜ

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

369

Okunma

GÖRDÜ

GÖRDÜ

GÖRDÜ

Gördü,
Keşke, görmez olsaydı,
Açmış bir nadide çiçek,
Gülümser, uzaktan,
Tatlı, tatlı, sarı şeker,

Yaklaşmak ister,
Korkar,
Titrer yürek,
Utanır, kendinden,
Sanır,
Herkes, ona bakar,

Kalır,
Kalır içinde, bir uhde,
Aylar geçer, yıllar,
Çiçek gülümser,
Tattlı tatlı, sarı şeker,
O,
Sadece yanar, yanar,
Uzaktan, uzaktan,

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gördü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gördü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖRDÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
2.2.2023 10:41:45
5 puan verdi

*** GÖRDÜ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL