Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
YAVUZ GÜÇLÜSES
YAVUZ GÜÇLÜSES

Ben oldum

Yorum

Ben oldum

( 2 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

633

Okunma

Ben oldum

OLMADI BEN GİBİ BENİ BİR SEVEN
HEP ZARAR’DA ZİYAN’DA OLAN BEN OLDUM
SANMIŞTIM HERKESİ BEN GİBİ VİRAN
HEP YANILAN ALDANAN YİNE BEN OLDUM

SURET’İ CENNET’SE GÖNLÜ CEHENNEM
KANATSIZ MELEK SANDIM ÇIKTI SÜRÜNGEN
HEP BOŞA GİTMİŞ VERDİĞİM DEĞER
HEP YAKILAN YIKILAN YİNE BEN OLDUM

KIYMET’İ YOKMUŞ AŞKIN SEVGİ’NİN
PERVASIZ AŞKIM’DA ŞİMDİ KARŞILIKSIZ DEM
KİLİT VURDUM ŞİMDİLERDE SIRRIN ARDINA
TÜM HAYALLERİMİ DARMA DAĞIN EDEN YİNE BEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben oldum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
30.1.2023 17:52:50
5 puan verdi

*** BEN OLDUM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL