Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Osmanköseoğlu
Osmanköseoğlu

RABBİM DUYDUN AHİMİ.

Yorum

RABBİM DUYDUN AHİMİ.

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

488

Okunma

RABBİM DUYDUN AHİMİ.

RABBİM DUYDUN AHİMİ.

Bir kulunu sevdim, zulm ettı bana.
Şikayetim yalnız,sanadır sana.
Mahçup ettı beni,arkadaşıma.
Rezil ede onu , sende cihana.

Feryadımı duydun, şükürler olsun.
İçimdeki ahim, yerini bulsun.
Hakkim helal etmem,mahşere kaldı.
Dünyadayken ahim, peşine düşsün.

Gün yüzü gösterme, ey yüce Rabbim.
Niyetimi bilen ,en yüce hakim.
Şikayetim yalnız, sanadır sana.
Mahçübıyet beni,yaktı ya Rabbim.

Öyle yara açki, tamir olmasın.
Huzur saadetten, zerre bulmasın.
Doğduğuna pişman , ne olur ede.
Kulakları hakikati duymasın.

Feryadımı yalnız, sana yapmıştım.
Gözümden yaşları,ben akıtmıştım.
Yaşım altmış üçtür,damlalar fazla.
Rabbıma nahımı, ben bırakmıştım.

OSMAN KÖSEOĞLU
25-01-2023 TUZLA.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Rabbim duydun ahimi. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rabbim duydun ahimi. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RABBİM DUYDUN AHİMİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL