Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

soyun aşka

Yorum

soyun aşka

( 10 kişi )

1

Yorum

23

Beğeni

5,0

Puan

585

Okunma

soyun aşka

soyun aşka










//
.
.
.

onu,
bunu
boş ver
be sevgili
gel inceden,
gel incitmeden
şarkılar ki senden
şiirler benden olsun
dolsun, dolansın geceler
sen hele bi gel, sev sevgilim
güftelensin aşklara tüm dizeler
nakaratlar hep sen, mısralar ben
ol suyuna dümen, bordosuna şarap
soyun aşka henüz giyinmeden mehtap..

.
.
.
//


ilhanaşıcıocakikibinyirmiüç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Soyun aşka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soyun aşka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
soyun aşka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet ÖRNEK
Ahmet ÖRNEK, @ahmet-ornek2
24.1.2023 19:47:10
şarabın gazabından kork derken bir şarkı
asıl aşkın azabını düşünmek lazım be usta...:))
işin espirisi bir yana eksik olma be usta
sevgi kafiyeli mısraları keyifle okuyoruz...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL