Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
NİHAT. AYDOGAN

ACELE-1

Yorum

ACELE-1

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

408

Okunma

ACELE-1

Acelen vardı

Bugün varız, yarın yokuz

Bak yaz da bitiyordu

Mevsimleri durduramadım

Beklentilerin de beklemedi

Aşk böyle olmaz dedi

Seni de durduramadım

Sessiz sedasız, vedasız gittin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Acele-1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acele-1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACELE-1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
15.1.2023 09:59:36
5 puan verdi
sitem adına duygu ve anlamlar yüklü çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL