Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüseyin çelebi
Hüseyin çelebi

Haram

Yorum

Haram

( 10 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

4,8

Puan

458

Okunma

Haram

Haram katarsan aşına
İş açarsın başına
mideye atar
İde kadar
Haram
iş tamam
İblis oradan yakalar
Kötülükleri kakalar
Vücut fesat makinası gibi çalışmaya başlar
Aman ha dikkat temiz olsun aşlar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

90% (9)

3.0

10% (1)

Haram Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haram şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haram şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmail  SAĞIR
İsmail SAĞIR, @ismailsagir
23.1.2023 13:57:45
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık, nice şiirli günlere...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
16.12.2022 10:40:21
5 puan verdi

*** HARAM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL