Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kaanaybüke
kaanaybüke

Bir şehir susar

Yorum

Bir şehir susar

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

498

Okunma

Bir şehir susar

Bir şehir susar
Çığlık çığlığa kadının kollarında
Yaşam durur
Ve bir nehir kurur
İki damla gözyaşında
Dağlar ağıtlarını yakar
Rüzgar uğultusunda
Sessizlik sarar anı
Zaman durur
Sen ağlarsın burda
Bir kalp yorulur
Bilemezsin
Düğümlenir kelimeler
Hece hece dile gelemezsin
Düşünceler yorulur

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir şehir susar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir şehir susar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir şehir susar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.12.2022 13:02:35
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL