Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Erdoğan Ylmz
Erdoğan Ylmz

Şiir Gibi

Yorum

Şiir Gibi

( 6 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

279

Okunma

Şiir Gibi

Nasıl yazıyorsun diyorlar
Araba sürmek gibi dedim
Dikkatli gidersen nazım
Dalgın gidersen nesir oluyor
Hem didaktik hem dramatik

Ya aşk dediler istemek dedim
Sevmek dedim çok sevmek
Bazen yüzler gül
Bazen gözler yağmurlu
Hayal meyal rüya gibi
Bir de yüreğine saplanırsa
Şemsiye hikayesi gibi
Kalsa yandırır çeksen acıtır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Şiir gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir Gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
11.12.2022 19:39:14
5 puan verdi

*** ŞİİR GİBİ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL