Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Tövbe Ettim

Yorum

Tövbe Ettim

( 12 kişi )

3

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

548

Okunma

Tövbe Ettim


Ummandı şu gönlüm gören olmadı
Sevilmek isterdi seven olmadı
Aşka adamıştım bilen olmadı
Onu var edene, senin dedim ben.

Kerem Aslı için tacı bıraktı
Aşk ateşi nicedir içim yaktı
Gönlümün denginde seven çıkmadı
Beden yoruldu son, tövbe ettim ben.




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (12)

5.0

100% (12)

Tövbe ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tövbe ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tövbe Ettim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Seyyah
Kul Seyyah, @kul-seyyah
7.12.2022 21:24:40
5 puan verdi
Değerli üstadım yüreğinize gönlünüze sağlık sizi yürekten kutluyor ve tebrik ediyorum selam ve saygılarımla hayırlı geceler.
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
6.12.2022 00:23:35
5 puan verdi
Güzel ve akıcıydı.

Şiiriniz için tebrik ediyorum.
Kaleminize gönlünüze sağlık.
Her daim esenlikte kalın.
Saygılarımla.
Hayrullah
Hayrullah , @hayrullah1
5.12.2022 22:09:10
5 puan verdi
Yüreğine sağlık üstadım kaleminizi kutluyorum şiirinizi keyf alarak okudum tebrik eder hayırlı çalışmalar dilerim Allah’a emanet olunuz esen kalınız selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL