Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

ZARAR!

( 7 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

259

Okunma

ZARAR!

ZARAR!

Değersiz birine değer verirsen
Verdiğin değeri çöpte bulursun;
Ederinden fazlasını verirsen;
Zarar ziyanı da cepte bulursun!


Murat Kahraman Murâdî
19.01.2022-Taraklı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Zarar! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zarar! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZARAR! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
5.12.2022 11:18:54
5 puan verdi
Anlam dolu dört dörtlük bir dörtlüktü gönülden kutluyorum tebrikler üstâdım.
Sonsuz selam ve saygılarımla.
Allah'a emanet olun.
Musa Aslansofuoğlu
Musa Aslansofuoğlu , @musaaslansofuoglu
4.12.2022 21:29:38
5 puan verdi
vermesek de olmuyor üstad
se
sedat hünker, @sedathunker
4.12.2022 21:04:54
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL