Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barbor
barbor

İNCE-LEME

Yorum

İNCE-LEME

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

346

Okunma

İNCE-LEME



İçine bir acı
oturur ya insanın
öyle çat kapı
gelmiş
gitmek nedir
bilmeyen
bazılarımız
o acıya bile
artık git diyemez
kibarlığın
böylesi
bir insanın
aynı zaman da
kelebek olabileceği
düşüncesini
yerleştirir
literatüre
öyle insanlar
vardır ki
zarafetiyle
yavaş bir ölümü
hızlı ve düşüncesiz
bir yaşama
tercih eder.


İlker ÖZDEMİR


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

İnce-leme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnce-leme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNCE-LEME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL