Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AHMET TURANOĞLU
AHMET TURANOĞLU

(283)P A R A G Ö Z !..

Yorum

(283)P A R A G Ö Z !..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1053

Okunma

(283)P A R A G Ö Z !..

(283)P A R A G Ö Z !..

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Doğanın feryadını duyar sağır sultanlar !
İşitmesi gereken Nuh’un kavminden beter....
Çevreye atık madde , çöpe ekmek atanlar ;
Mazluma kurşun sıkan paragözle beraber !..


XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
(283)p a r a g ö z !.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz (283)p a r a g ö z !.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
(283)P A R A G Ö Z !.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Sabri Kılıç
Mehmet Sabri Kılıç, @mehmetsabrikilic
4.9.2008 12:04:17
HAKLI VE GÜZEL BİR MESAJ...

DUYARLI, İNSAN YÜREĞİNİZE SAĞLIK SEVGİLİ ŞAİR...

KUTLARIM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL