Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
metin nazmi
metin nazmi

BİR CAN

Yorum

BİR CAN

( 5 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

366

Okunma

BİR CAN

BİR CAN

Bir can taşıyorum
Yorgun bedenimde
Dizlerimin üstünde
Yaşamaktan bıkmışım
Gözlerimde tütüyorsun
Gel artık.
Bir can taşıyorum
Yüzü sararmış
Yüreğini derya kadar
Dertler kaplamış
Seni özlüyorum
Gel artık.
Bir can taşıyorum
Bulanık gözlerimden akan
Her bir yaş tanesi
Sevgilisine adayan ben
Seni arıyorum sevgilim

ARŞİVDEN: SARAY’A HİZMET SİYASİ BAĞIMSIZ GAZETE 30 KASIM 1994 SAYI: 1331

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Bir can Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir can şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR CAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL