Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ahmet Bilâl Aydın
Ahmet Bilâl Aydın

HA BİRE

Yorum

HA BİRE

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

403

Okunma

HA BİRE

HA BİRE

Ha bire dert yakıyoruz eğreti güneşin ışığına
Ha bire dert yanıyoruz hâlden anlamayan insanoğluna
Ha bire yıkılmadık ayaktayız, diyoruz.
Güzel günler düşlüyoruz sahil kasabasındaki ahşap kulübede.
Bir de efkârlanmasak gurbette gelmeyen mektuplarımıza…
Toprağa düşen ah şu gözyaşım;
Bir gün mutluluk gülleri açar mı ki avuçlarımıza?


10 Ekim 2022
Ahmet Bilâl Aydın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ha bire Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ha bire şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HA BİRE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.10.2022 22:21:18
5 puan verdi

*** HA BİRE *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL