Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

YETİM ÇOCUK.

Yorum

YETİM ÇOCUK.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

526

Okunma

YETİM ÇOCUK.

YETİM ÇOCUK.


Ekmekleri yok şimdi ne diyeceğiz.
Açtı ellerini eline sakladı bir ceviz.
Şimdi bu cevizi hangimiz yiyeceğiz.
İsyanlarım başladı beynimin içinde.


Yüzüme bakarak durdu bir zaman.
Ağladı gözlerimin içine baktığı an.
Yürek dağlar yetim kalmış her can.
Bir lokma ister boş kalan midesine.


Görmem bilmem ne var avucunda.
Taş üstüne oturdu sokağın ucunda.
Üşüdü titreyerek hızlı gitti sonunda.
Etrafa bakıyordu yaşlanan gözlerle.


Fehmi.
Ona dedim-ki niye ağlarsın yavrum.
Ölmüş annemle babamı bekliyorum.
Amca ben seni gerçekten seviyorum.
Onları doyurduk bizler yalan sözlerle.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yetim çocuk. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yetim çocuk. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETİM ÇOCUK. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL