Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Münir ÜSKÜDAR
Münir ÜSKÜDAR

Umutsuz aşk

Yorum

Umutsuz aşk

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

470

Okunma

Umutsuz aşk




Pencereden
Süzülen ışık.
Karanlıkta
Sokak lambası altında
Genç aşık….
Gözleri
Evin camında.
Perdedeki gölgeyi
Her gördüğünde.
Ayağa kalkar
Büyük bir heyecanla..
Derin bir iç çeker,
Yumruğunu sıkar.
Gölge kaybolur
Olduğu yere
Çömelir kalır
Genç aşık.
Sonra bir daha görünür
Gölge, kalkar…
Oturur…
Saatler sonra
Işık söner,
Genç aşık
Başı önde
Eve döner…

Münir Üsküdar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Umutsuz aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutsuz aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umutsuz aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
se
sedat hünker, @sedathunker
21.9.2022 09:49:40
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL