Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nuhkenis
nuhkenis

sen bu kalbin sahibisin

Yorum

sen bu kalbin sahibisin

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

291

Okunma

sen bu kalbin sahibisin

unuturum sanıp beni
kendini yorma
sen bu kalbin sahibisin
uzakta durma


şu benim gönlüme
şahsın sultansın
seni bir dem benden ayıran
günler utansın
sen bu kalbin sahibisin
uzakta durma


sensiz ne zaman geçer
ne yıl aralanır
seni düşünmekten
sözlerim yaralanır
sen bu kalbin sahibisin
uzakta durma

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen bu kalbin sahibisin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bu kalbin sahibisin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen bu kalbin sahibisin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL