Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Minos
Minos

Mavi bir gece

Yorum

Mavi bir gece

( 3 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

445

Okunma

Mavi bir gece

Işıl Işıl yine bu gece Asuman
Ateş böcekleri gibi parlıyor yıldızlar
Seyrederken bu muhteşem güzelliği
Huzur sarıyor yorgun bedenimi.



Ay
Gümüş bir tepsi misali gülümsüyor
Bütün Haşmet’iyle
Onuda uyku tutmamış tıpkı benim gibi.



Birden bir yıldız kayıyor Asuman’da
Haydi gülümse biraz der gibi
Onu da uyku tutmamış benim gibi.



Gülümsemek
Zamanın akışına bağlı
Öyle bir akış var ki
Sorunla ve acılar kesiyor nefesimizi


Güler Elmalı
Minos

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mavi bir gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mavi bir gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mavi bir gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
se
sedat hünker, @sedathunker
16.8.2022 23:07:54
5 puan verdi
Çok güzel şiir sevgiler saygılar selamlar sağlıcakla kal Allah'ın selameti üstüne olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL