Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

ayırma yardan

Yorum

ayırma yardan

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

415

Okunma

ayırma yardan

ayırma yardan

Ne var sanki söyle gittiğin yerde
Satma beni böyle bin türlü derde
Ömrün gelir geçer sanki bir perde
Bakarsın uzaktan gitme diyardan

Bir elin yağdadır bir elin balda
Gönlüm bayram etsin yanımda kalda
Koyma beni darda bu kırık dalda
Sevdim seni candan ayırma yardan

Kalemim kırılır yazmaz bir daha
Umudum yıkılır çalmaz bir daha
Yanar için için çıkmaz sabaha
Korkmaz mısın ah’dan ayırma yardan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ayırma yardan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayırma yardan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ayırma yardan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL