Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Şair Hava Şiir Ana
Şair Hava Şiir Ana

ANLAYAMADIM

Yorum

ANLAYAMADIM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

453

Okunma

ANLAYAMADIM

ANLAYAMADIM

Sevmek nedir söyle annem
Ben daha anlayamadım
Ömür tükenipte bitti
Ben daha anlayamadım

Çıyanlar birde çakallar
İki yüzlü sahte dostlar
Sardılar hep etrafımı
Ben hala anlayamadım

İsyan yine tavan yaptı
Can diye sarıldığım da
Geldi de canımı yaktı
Ben daha anlayamadım

Bunca yükü taşıyacak
Ne bende can, nede derman
Ne gülecek hal kalmadı
Ben hala anlayamadım.

Şair Hava ŞiirAna şiir ve Sözleri

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anlayamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLAYAMADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL