Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Turgay Kurtgün
Turgay Kurtgün

SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA

Yorum

SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

360

Okunma

SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA

SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA

Sensiz hayat ölüm bana
Yokluğuna dayanamam
Senle ömür helal bana
Sensizliğe dayanamam

Gözümdesin düşümdesin
Gönlümdesin içimdesin
En müstesna yerindesin
Sensizliğe dayanamam

Huzur oldun refah oldun
Bahar oldun yazım oldun
Yüzümdeki neşem oldun
Sensizliğe dayanamam

Keder çile senle biter
Sıkıntılar senle geçer
Bir gülüşün ömre bedel
Sensizliğe dayanamam

Turgay Kurtgün 27 / 07 / 2022

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sensiz hayat ölüm bana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz hayat ölüm bana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
28.7.2022 15:00:53
5 puan verdi

SENSİZ HAYAT ÖLÜM BANA şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL