Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

FELAKET ZEDEYİM BU AKŞAM

Yorum

FELAKET ZEDEYİM BU AKŞAM

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

329

Okunma

FELAKET ZEDEYİM BU AKŞAM

AÇ MEYHANECİ BİR ŞİŞE DAHA AÇ
BU AKŞAM ÇOK DERTLİĞİM MEYHANECI
EFKARLIYIM BU AKŞAM
PİKABA BİR PLAK KOYDA
DİNLEYEYİM MEYHANECİ
KARNIMDA ACIKTI
BİR PORİYONDA KÖFTE
YANINDADA PİYAZ VER BANA MEYHANECİ
BİR VEFASIZZA GÖNÜL VERDİM
SEVDİM ONU DELİCESİNE
AMA O NEYAPTI
BAŞKA BİRİNİN KOLLARINA KOŞTU
NE NANKÖR BİRİYMİŞ O VEFASIZ
BU GÜN DÜĞÜNÜ VAR
NASIL KATLANACAĞIM BU ACI YA
SEN BENİM YERİMDE OLSAN
NE YAPARDIN MEYHANECİ
FELAKET ZEDEYİM BU AKŞAM
BİLİYORUM ÇARE DEĞİL İSYAN KAR OLMAK
İÇMEKTEN BAŞKA NE YAPACAĞIMI
BİLEMİYORUM MEY HANECİ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Felaket zedeyim bu akşam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Felaket zedeyim bu akşam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
FELAKET ZEDEYİM BU AKŞAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL