Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
VaTaN25
VaTaN25

BU GECE

Yorum

BU GECE

( 7 kişi )

0

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

367

Okunma

BU GECE



Uykusuz acılar girdi gönlüme,
Üst üste dertleri koydum bu gece...
Hüzün sancıları saldı gönlüme,
Gasveti gam ile doldum bu gece...

Gözlerim maziye götürdü beni,
Yoğurdu içinde yitirdi beni,
Yudum yudum içip bitirdi beni,
Dallarım kurudu soldum bu gece...

Elimde resimler seni söyledi,
Dilimde isimler seni söyledi,
Takvimde mevsimler seni söyledi,
Yaprakdan yaprağa düşdüm bu gece...

Bakdım ki elimde inadım kalmış,
Hayali hüsranda muradım kalmış,
Ecelle aramda bir adım kalmış,
Kendimle hasbi hal oldum bu gece...

Ekrem ÇETİNKAYA
VaTaN25 23.07.2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Bu gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU GECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL