Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GümüşhanlıŞinasi
GümüşhanlıŞinasi

Hayret ve hayran

Yorum

Hayret ve hayran

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

513

Okunma

Hayret ve hayran

Hayret ve hayran

Güzel çiçeklerin etrafında
biçimsiz otlar filizlenir niye?
kanaatimce hayret etmeden
hayran olunmaz diye.

Hayran olmak adına
bahçıvan ne yapar izlenir
aykırı otlar temizlenir
kim demiş yolunmaz diye

İnsanlarda
çiçekler otlar misali

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayret ve hayran Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayret ve hayran şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayret ve hayran şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hilaloğlu
Hilaloğlu, @hilaloglu
14.7.2022 16:38:49
Ezelden beri a dost böyle yakışmış diye
Her güzelin yanına çirkin reva görülmüş,

Demiştim bir şiirimde. Anlamlı bir şiirdi.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL