Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İnsanruhu
İnsanruhu

Titrek uyanışım

Yorum

Titrek uyanışım

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

356

Okunma

Titrek uyanışım

Sebebi nedir bilmem titriyorum
Kalbime dur desem de hükmedemiyorum
Ellerimden kayıp gidiyor hayatım
Ben kendi hayatımda kükreyemiyorum

Sabahları olmasın istedim
Her sabah kafamda huzuru besteledim
Yaramadı faydası yok
Ben galiba mezarın kokusunu perdeledim

Kulaklarımda bir ses çağırıyor yanına
Uygun adım gidiyorum sanki yangına
Zaten tutuşmuşum fazlaca
Daha da dönüp bakamam ardıma

Titrek bedenim vurguluyor ritmini
Azcık terse döndürsem şu itkimi
İnanın yeşertecek yaşamla olan bitkimi
Ne inanasım kaldı nede inancım
içinde olamam artık hayat denilen bu tilkinin

Uykularım kendine beni mahkum etse
Sabahları bana görmeden huzur verse
Ne güzel olurdu siyahlık
Titrek uyanışım kendini yok etse

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Titrek uyanışım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Titrek uyanışım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Titrek uyanışım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
8.7.2022 21:12:19
Kurban Bayramının milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını dilerim. Bayramınızı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL