Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Burhan HARMAN
Burhan HARMAN

GÖLGEM KAÇTI GİTTİ BENDEN

Yorum

GÖLGEM KAÇTI GİTTİ BENDEN

( 4 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

429

Okunma

GÖLGEM KAÇTI GİTTİ BENDEN

Kaşın kara diye çatmam
Yarı yolda adam satmam
Kimselere kazık atmam

Gölgem kaçtı gitti benden
Adam olmaz dedi senden

Ben kimseye olmam maşa
Sabır derim gelse başa
Zehir haram katmam aşa

Gölgem kaçtı gitti benden
Adam olmaz dedi senden

Kul hakkı yoktur kanımda
Zalimler durmaz yanımda
Merhamet vardır şanımda

Gölgem kaçtı gitti benden
Adam olmaz dedi senden

Sevmişimdir hep dümdüzü
Severim gece gündüzü
Yokuş etmem, etmem düzü

Gölgem kaçtı gitti benden
Adam olmaz dedi senden

Kolay kolay küsmek bilmem
Adam olanı da silmem
Acın varsa senin gülmem

Gölgem kaçtı gitti benden
Adam olmaz dedi senden

Burhan HARMAN
29 HAZİRAN 2022

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gölgem kaçtı gitti benden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gölgem kaçtı gitti benden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖLGEM KAÇTI GİTTİ BENDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL