Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kurumahmut
kurumahmut

BUDÜNYA

Yorum

BUDÜNYA

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

227

Okunma

BUDÜNYA

BU DÜNYA

Bu dünya insanlara,
Bazen geniş bazen dar,
İnsanlar cefakârdır,
Her şeye katlanırlar,

Düşüncesiz davranır,
Her derde saplanırlar,
İşleri ters gidince,
Üzülür kıvranırlar,

Yapılacak işleri,
Onlar kolay sanırlar,
İşler sarpa sarınca,
Oturur ağlaşırlar.

16.08.2016 Suat

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Budünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Budünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUDÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
21.6.2022 21:28:37
5 puan verdi


*** BU DÜNYA *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL