Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

BELKİ

Yorum

BELKİ

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

486

Okunma

BELKİ

Bangır bangır bağıran
Radyo yayınları var
Çevrendeki sesler içinde
Çıplak kulakla işitilmeyen

Akın akın akan
Televizyon görüntüleri var
Çevrendeki görüntüler içinde
Çıplak gözle görülmeyen

Radyolar televizyonlar
İşitilmeyen sesleri
Görülmeyen görüntüleri
İşittirir gösterirler

Görünmezlere karışınca can
Görünmezleri görüyordur
İşitilmezleri işitiyordur belki

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Belki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL