Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
4 ekim
4 ekim

Son rengi gecenin

Yorum

Son rengi gecenin

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

333

Okunma

Son rengi gecenin

Uykusuz gecelerde inat yine yeniden sana

Son renginde gecenin
Duser uykusuz gözlerine tüm geçmişin,
Öyle anlatmak,
öyle konuşmak istersin
Dolu dolu gelir içinden
kelimeler cümleler
Yoktan var edene bile diyemediklerin,
Sonra yine sessizlik,
İçten içe kendini tekrar hiç edersin,
Sessizce ömrün önünden
Çaresizlik içinde geçer gidersin,
Görmeden gecenin son rengini
Kapanmaz umuda gözlerin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Son rengi gecenin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son rengi gecenin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son rengi gecenin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Zümrüdüanka_
Zümrüdüanka_, @z-mr-d-anka
10.6.2022 18:54:34
5 puan verdi
Kısa ama öz bir anlatım..
Çok beğendim, kaleminize sağlık..
Selamlar saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL