Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kayrevan
kayrevan

Sevda Toprak Ola

Yorum

Sevda Toprak Ola

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

4,3

Puan

432

Okunma

Sevda Toprak Ola



Suçluyum eşime kızdım

Şişeleri 4 kattan çöpe attım

Geri dönüşüm yerini buldu

Otoları attım kırma metal oldu

Niye sevdim bir ikinci

Sabahları aklıma hayalime

Hücüm eder sevmek uğruna

Bırakmak isterim güçüm yok

İçimdende atmaya işgal

Bir ülkeye girer gibi aklımda

Öpüyorum yüzünü kanıyorum tenine

Bu saçma sevda için cinnet kül ola

Tek taraflı sevgim toprak ola

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

2.0

25% (1)

Sevda toprak ola Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda toprak ola şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda Toprak Ola şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
29.5.2022 20:15:02
5 puan verdi
duygu yoğunluklu ve vurgu ile anlamlar yüklü çok nefis bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
29.5.2022 19:03:35
5 puan verdi

*** SEVDA TOPRAK OLA *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL