Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AVAZ
AVAZ

GEÇTİ DE GELDİN

Yorum

GEÇTİ DE GELDİN

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

613

Okunma

GEÇTİ DE GELDİN

tükendi takvimler, mevsim güz oldu
ömrümün baharı geçti de geldin
içimdeki ateş söndü köz oldu
gençliğim elimden uçtu da geldin

yoruldu bak bülbül, bitti çileler
yitirdi hükmünü bütün cümleler
soldu menekşeler, soldu laleler
bağımda güz gülü açtı da geldin

kırıldı dallarım düştü son yaprak
hiç uğraşma yeter avazı bırak
yitirdim menzili, şimdi son durak
son ti’ren de artık kaçtı da geldin

FATİH ŞAHİN IŞIK
AVAZ

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Geçti de geldin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçti de geldin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇTİ DE GELDİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
26.5.2022 13:53:03
5 puan verdi

*** GEÇTİ DE GELDİN *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşım içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL