Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Sen yoksun...1

Yorum

Sen yoksun...1

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

427

Okunma

Sen yoksun...1

Sen yoksun...1


Şimdi sen yoksun ki,
Sırlarımı kiminle paylaşayım,
Dert ortağım canım benim,
Güneş gibi aydınlığım,
Sen yoksun kime sığınayım.

Denizin dalgaları vurur ya sahile,
Büyükler nasihat eder ya hani,
Güzelliğinle yorumlarını dinlerdim,
Geceyi aydınlatan Ay ışığı gibi,
Sen yoksun şimdi yanımda.

Yıldızlar kayar ya o karanlıkta,
O ilk aşk vardır, kavuşamazsın,
Gemi limandan ayrılır kaybolur ya,
Tek dostum sen yoksun şimdi.
Dostluk, kardeşlik zor kurulur,
Paylaşamadıklarını, paylaşırsın,
Bir sıcaklık, duygu vardır içinde,
Çok güvenir açılırsın, konuşursun,
Sen yoksun kime dert yanayım...

Sami Arlan...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen yoksun...1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yoksun...1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen yoksun...1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
24.5.2022 20:55:24
5 puan verdi
Merhaba değerli dost
Kutladım kalemini ve eserini
Ömrüne bereket
Sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL