Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mahmut DELİMAHMUT
Mahmut DELİMAHMUT

CANDAN YÜREKTEN

Yorum

CANDAN YÜREKTEN

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

350

Okunma

CANDAN YÜREKTEN

Geçip gitti recep şaban ramazan
Su misali akıp akıp gidiyor zaman
Huzurlu mutlu olsun halkım heran
Hoş geldin ey mübarek şekerli bayram

Dargınlıklar küskünlükler artık yeter bitsin
Asrın belası virüs ebediyen kaybolup gitsin
Milletçe çektiğimiz yokluk yoksulluk yetsin
Ülkemize barış kardeşlik bolluk bereket gelsin

Asırlardır yaşadık yine yaşayalım kardeşçe
Örf adet ananelerimiz farklı olsada lehçe
Birbirimize saygı sevgi duyabilsek keşke
Gönül sarayının açık kapısı gel otur köşke

Dünya yalan ömür fani misafiriz hepimiz
Gidişi vardır dönüşü yoktur hayat gemimiz
Kadın erkek fark etmez farklı olsada cinsimiz
Gönülden geçen duyguları yazdı kul deli mahmut kardeşiniz

Mahmut deli mahmut

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Candan yürekten Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Candan yürekten şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANDAN YÜREKTEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
1.5.2022 19:46:26
5 puan verdi
tüm sevdiklerinizle beraber esenlikler içinde hayırlı bayramlar dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL